Kirveskuja 6, 23500 Uusikaupunki

040 596 0300 jussi.nurmi@nurkora.fi

YRITYS

NURMEN KONE JA RAKENNUS – NURKORA OY

RAKENNUSTYÖT JO VUODESTA 2006

Olemme henkilövetoinen ja paikallinen yritys Uudestakaupungista joka on kokenut rakennusalan moniosaaja.

Teemme suuret ja pienet rakennustyöt. Ammattitaitoinen kirvesmies ryhmämme on kokenut ja aina valmis uusiin haasteisiin. Kehitämme jatkuvasti myös työntekijöidemme osaamista, työolosuhteita ja työnjohtoa.

Meille on aidosti tärkeää, että töihin on mukava tulla ja jokainen parhaansa tekevä työntekijä ansaitsee asiallisen kohtelun. Panostamme tehokkaaseen työnjohtoon ja parhaisiin työmenetelmiin. Rakennuskalustomme on kattava ja nykyaikainen.
Toimintaa kehittäessämme olemme määrätietoisesti panostaneet laaja-alaiseen toimintaan sekä erikoisosaamiseen. Yrityksen kehitystyö jatkuu edelleen ja olemme aina avoinna uusille ideoille.

Toiminta-alueemme on Uudenkaupungin ympäristö n. 70 km säteellä


OSAURAKKA TAI AVAIMET KÄTEEN

Monipuoliset palvelumme ja kokenut henkilökuntamme varmistaa parhaan laadun jokaisessa työkohteessa ja pystymme tarjoamaan kattavat rakennuspalvelut.

Olemme vuosien saatossa rakentaneet ympärillemme myös vahvan ja luotettavan yhteistyöverkoston ja pystymme järjestämään/suosittelemaan jokaiselle osa-alueelle luotettavan yrityksen; mm. suunnittelu, vastaava mestari, sähkö, maalaus, LVI, louhinta, pihatyöt, peltityöt, lauttakuljetukset saareet.. kysy lisää meiltä.

TEEMME TARJOUKSEN

  • Kokonaisurakasta
  • Rakennusurakasta
  • Aliurakasta
  • Tuntitöistä